Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project
Lopend

Warm Lunetten

Geplaatst op 15 januari 2023, 21:57 uur
Illustration

Warm Lunetten is de naam van een nieuw wijknetwerk en een wijkgroep van Lumineus, de wijkcoöperatie Lunetten. In dit netwerk helpen bewoners, bewonersinitiatieven, VvE's, bij het maken van keuzes voor woningisolatie, minder verbruik van stroom en gas, onderzoeken wat een nieuwe warmtebron ter vervanging van aardgas voor de wijk kan zijn.

Toelichting

Naast vooral vrijwillige (dus niet betaalde)  inzet van bewoners, ondersteuning door Natuur en Milieuwfederatie Utrecht en de gemeente Utrecht , en subisidies van de provincie Utrecht, waardoor een part-time inzet van een betaalde kracht door Energie Samen  mogelijk wordt (is in aanvraag) en de gemeente Utrecht voor een inzet van andere profesionals, zoals energieadviseurs, en organisatiekosten.

Het netwerk van bewoners(initiatieven), zoals de energieambassadeurs en de energiebieb, heeft het doel om elkaar te helpen bij het maken van keuzen en het uitvoeren van het isloleren van woningen. 

Contact: WarmLunetten@lunetten.nl

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Degenen die willen en kunnen hebben hun woning voor 2040 geïsoleerd zodat er min zo min mogelijk gebruik van stroom (als vervanger voor aardgas) de woning goed verwarmd kan worden en koken op gas niet meer nodig is).
Wij weten welke alternatieve techniek voor aardgas voor ons een goede keuze is.
Deel dit:
1 projectupdate

John Buitink


Wat kan ik verwachten tijdens de inloop op 23 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Musketon?

 

Er zijn verschillende tafels waar jij informatie kunt halen.

Enerzijds informatie over hoe planmatig en via welke technieken je je woning kunt isoleren en hoe je nu al energiebesparende maatregelen kunt n...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina