hein van kruijsdijk


Beste meedenkers en gebruikers van Buurtcentrum de Musketon.


Jullie hebben als meedenkers al  een poosje (sinds midden februari) niets meer van ons gehoord. En voor gebruikers geldt dat de “radiostilte” door interne miscommunicatie nog langer heeft geduurd. Hoog tijd voor een update dus..


Nou wil het geval dat de gemeente binnenkort, op ons nadrukkelijk verzoek, een Nieuwsbericht gaat  uitgeven, bestemd voor alle bij de gehele Musketon betrokken bewoners/ meedenkers/ gebruikers. Want ook de mensen die op de bewonersavond in oktober aanwezig waren en andere bewoners mogen zo langzamerhand wel weer eens wat horen, eufemistisch gezegd…


Alle huurders en zeker Samen Musketon, kijken op dit moment kritisch naar de inhoud van dit bericht.
Vanmorgen (donderdag 7 april) hebben we spoedoverleg gehad met de projectleider Janet van Oort en Rick de Kogel met als resultaat dat er overeenstemming is: de informatie moet concreter en inhoudelijk beter dan beschreven in de twee concepten die tot nu toe ter goedkeuring zijn aangeboden. De concept- definitieve versie wordt nu geschreven en gaat voor een laatste check langs de huurders (MO/gemeente Utrecht, Bibliotheek, Buurtteam en Gezondheidscentrum) en langs ons. Het streven is het Nieuwsbericht in de week na Pasen te kunnen verspreiden onder meedenkers en gebruikers (via Samen Musketon en DOCK) en onder bewoners (Gemeente Utrecht).


Nog even geduld dus, door jullie maar zeker ook door ons op te brengen ….om een zo volledig mogelijk verhaal te krijgen.


 


Met vragen kun je altijd bij ons terecht via samenmusketon@ gmail.com


 
Vriendelijke groet,
Inge, Lous, Hein en Alfred

0
Open de update in eigen pagina