Eet Mee video-etentjes

headerbeeld

Eet Mee, het platform van mensen die graag anderen ontmoeten via gezellige etentjes thuis, blijft na veel positieve reacties Video-etentjes aanbieden. 

Het wordt allemaal flink spannender met de toenemende coronabesmettingen en we blijven meer thuis. Veel mensen verruilen hun bureau op kantoor weer voor de keukentafel thuis, studenten zijn hun studiejaar achter hun laptop begonnen en ook de uitjes in onze vrije tijd worden minder. Het is voor iedereen opnieuw doorbijten en daarom is het des te belangrijker dat we in contact blijven met elkaar. 

Uit je thuisbubbel met Video-etentjes 
Tijdens de lockdown in het voorjaar is Eet Mee begonnen met het aanbieden van Video-etentjes. Die maken het mogelijk om toch even uit je eigen omgeving te stappen en nieuwe mensen te leren kennen. Je kookt voor jezelf, maar zit toch samen aan tafel – met mensen die door de speciale matchapplicatie van Eet Mee aan jou zijn gematcht.   

De Video-etentjes zijn een groot succes en worden door deelnemers gemiddeld met een ruime ‘8’ beoordeeld. Van studenten tot ouderen, van expats tot mensen met een vluchtelingachtergrond, de etentjes trekken een verrassende mix van mensen aan. ‘Leuk om in deze tijd uit je eigen bubbel te komen en nieuwe mensen te leren kennen op een heel laagdrempelige manier!’ aldus een 26-jarige deelnemer. Een ander zei: ‘Het was leuk! Ik heb nog nooit zo lang achter elkaar Nederlands gepraat.’

Maak er wat bijzonders van! 
Je kunt van jouw Video-etentje iets bijzonders maken door bijvoorbeeld iets speciaals te koken, iets leuks aan te trekken of kaarsen aan te steken of. Of organiseer een Video-etentje tijdens de lunch om lekker even je werkdag te breken. Alles is mogelijk bij Eet Mee. 

Hoe werken de video-etentjes?
Aanmelden voor een video-etentje kan via www.eetmee.nl. Het enige dat je nodig hebt is een mobiel, tablet of laptop en een Wifi-verbinding. Op basis van jouw profiel maken wij een match op maat. Je krijgt vanzelf een uitnodiging voor een etentje – of je organiseert er zelf eentje. 

Ingewikkeld? 
Zou je wel mee willen doen maar lijkt het je zo ingewikkeld? Neem contact met ons op, we helpen je graag met een test.    

Eet Mee brengt al ruim 10 jaar mensen via de keukentafel met elkaar in contact
Eet Mee is een landelijk platform van mensen die graag anderen ontmoeten, die houden van een goed gesprek en van lekker eten. ‘Mensen samenbrengen door thuis-etentjes.’ Met die gedachte is Stichting Eet Mee in de regio Utrecht opgericht. Zo ontstonden er al meer dan 10.000 matches. Na dit succes krijgt het platform nu landelijk vervolg.  

Meer informatie
Wil je meer weten, neem dan contact op via info@eetmee.nl of 030-2213498

Foto: Inge Pont