Aanbod

INDIVUELE BEGELEIDING & ONDERSTEUNING VANUIT JOUW KRACHT

Ik ben David, hulpverlener in de specialistische thuiszorg en kunstenaar in woord en beeld, door middel van poëzie en fotografie. Als ZZP-er en hulpverlener met ervaringsdeskundigheid werk ik in de thuiszorg als begeleider voor mensen met verstandelijke - en psychische beperkingen. Als professional heb ik ruime praktijk ervaring met diverse vormen van autisme, ADHD en problemen in de persoonlijkheidsstructuur.

Zoek jij een goede begeleider met ervaring? Lees dan vooral verder...


MENSELIJKE PROFESSIONAL & ERVARINGSDESKUNDIGE

Ik werk als hulpverlener met open vizier als menselijke professional met oog voor wensen & (verborgen) kwaliteiten van cliënten. Betrokken en oprecht sluit ik aan bij de hulpvraag van de cliënt. Ik help zijn of haar kracht en talent te versterken. 
Mijn persoonlijke ervaring als client in de psychiatrie heeft een lang bewustwordingsproces op gang gebracht. Hieruit is mijn ervaringsdeskundigheid ontstaan, mede door vervolg opleidingen.
Stap voor stap zorg ik voor een vruchtbare voedingsbodem om de kracht en talenten van mensen tot bloei te laten komen. Geduld en present aanwezig zijn, is mijn tweede natuur geworden. 


Zorg Voor EMPOWERMENT

Vanuit mijn SPH-achtergrond heb ik ruime ervaring in de begeleiding voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en alle volwassen leeftijden in de psychiatrie.
De laatste 12 jaar heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met psychiatrische uitdagingen; tegenwoordig vanuit mijn eenmanszaak Zorg Voor EMPOWERMENT. Mensen ondersteunen om te worden wie ze werkelijk zijn, zie ik als de uitdaging!

PRAKTISCHE VOORBEELDEN
Met liefde, toewijding en lol, stimuleer ik mensen. Activiteiten die ik zoal onderneem met cliënten: een museum bezoek, een stevige natuurwandeling maken of hulp met de computer. Maar een luisterend oor bieden, structureren v/d agenda en lichte ondersteuning/ stimulans bij het huishouden, kunnen er ook bij horen.

INTERESSE?
Stuur me dan een mailtje op onderstaand adres!

KUNST
Naast mijn begeleidende werk, ben ik al geruime tijd actief met (kunst) fotografie en poëzie. Twee mooie vensters op de wereld!
Ten slotte heb ik een brede algemene interesse.

 

David Verwer

leeftijd 
vanaf 21 jaar
Illustration
 
Documenten
Geplaatst op 8 oktober 2019, 22:41 uur
Deel dit: