Activiteit

Vervolgcursus Theatersport

Op dinsdag , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Voor mensen die na een Basiscursus Theatersport of Introductiecursus Improviseren de smaak te pakken hebben gekregen is er de mogelijkheid verder te gaan in deze Vervolgcursus Theatersport.
 
Deze cursus omvat evenals de basiscursus het ‘hele spectrum’ van theaterimprovisatie, maar gaat een paar stappen dieper dan de cursussen op beginnersniveau. Dat betekent dat we niet alleen naar het WAT kijken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo? Er wordt ook meer herhaald, en meer persoonlijke feedback gegeven.
 
Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, is de vervolgcursus meer resultaatgericht: inhoud, presentatie en publieksinteractie speelt een grotere rol, en er wordt naar ten minste één voorstelling toegewerkt.
De eindvoorstelling (een theatersportwedstrijd inclusief toeters en bellen) plus voorbereiding in een Utrechts theater is bij de cursus inbegrepen. De datum voor deze voorstelling wordt in overleg met de deelnemers gepland. De cursus biedt plaats aan max. 10 deelnemers (optimale groepsgrootte 8-10).

Locatie: Spaarnestraat 11, 3522 VB Utrecht (gratis parkeergelegenheid)

Tijd: dinsdagavond van 20.00-22.00,

Eerste les: 13-09-2022

Kosten: €255,- . Tarief is inclusief 21% BTW. Wij accepteren U-pas budget, en houders krijgen bovendien aanvullende korting van 10%.

Inschrijven: via het online formulier

Locatie
Studio Spaarnestraat
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
€255,- (inclsief 21% BTW, korting U-pas houders mogelijk)
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
start / einde
Gestart op di 13 september 2022. Beëindigd di 6 december 2022
Illustration
Eindvoorstelling
Deel dit: