Activiteit

Muzikale improvisatiecursus Mucha Musica

Op dinsdag , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

"Life is a lot like jazz. It's best when you improvise."

– George Gershwin

Betrap je jezelf meezingend met de radio? Vond je in een eerdere improvisatiecursus de muziekles het hoogtepunt van de cursus? Ben je op zoek naar een (volgende) spannende en creatieve uitdaging en jezelf uitdagen op het podium? Dan is deze cursus vol muziek perfect voor jou!

Heb je minimale basis op gebied van improvisatie (bijvoorbeeld de Basiscursus Theatersport of Introductiecursus Improviseren) en vind je muzikale improvisatie één van de leukste onderdelen van eerdere cursussen? Dan is de https://springintheater.nl/cursus-mucha-musica/  op je lijf geschreven.  Net als de Vervolgcursus Theatersport wordt niet alleen naar het WAT gekeken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo?

Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, gaat deze cursus van 12 lessen een stap verder: inhoud, presentatie en publieksinteractie spelen een grotere rol, en er wordt naar een publieksvoorstelling toegewerkt. De datum voor deze voorstelling wordt in overleg met de deelnemers gepland.

Kijk voor meer informatie op de website: https://springintheater.nl/cursus-mucha-musica

Locatie
SpringinTheater, Studio Spaarnestraat
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
€295,- (inclusief 21% BTW, U-pashouders kunnen korting krijgen).
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen met minimal improvisatie ervaring (bijvoorbeeld via een basiscursus theatersport om introductiecursus improviseren)
start / einde
Gestart op di 27 februari 2024. Eindigt di 21 mei 2024
Deel dit:
Aanbieder
Geplaatst door
In samenwerking met
Is onderdeel van aangeboden dienst
Toekomstige data voor deze activiteit
dinsdag 23 apr 2024
dinsdag 7 mei 2024
dinsdag 14 mei 2024
dinsdag 21 mei 2024