Update

Project-update bij Groen Ontwikkelplan Lunetten

Geplaatst op 24 maart 2021, 08:00 uur
Project volgens planning

Per 21 maart 2021 kunnen bewoners de wandel-enquête lopen door het groen van Lunetten:
https://lunetten.nl/message/58180/doe-mee-met-de-wandel-enqu%C3%AAte-voor-het-groen-ontwikkelplan-lunetten-

In een voorbereidende fase is geïnventariseerd wat we aan (bijzondere) natuur en cultuurhistorie in Lunetten hebben en welke kansen er op verschillende plekken in het groen liggen. Nu zijn we zo ver dat we jou als wijkbewoner willen vragen wat jij belangrijk vindt en welke kansen jij ziet.
De wandelenquête is interactief en beschikbaar van 21 maart tot 1 juni.

 

3 reacties

Eline van de Veen

Ha buurtgenoten, ik heb net de enquete ingevuld voor het Beatrixpark. dat is mijn achtertuin. Als landschapsontwerper en -beheerder wil ik graag af en toe meedenken over dit mooie, cultuurhistorisch en natuurlijk stukje Lunetten.
27-mrt-2021 14:30

Linda Peters

Hallo Eline, wat leuk dat je graag eens meedenkt! Zou je een mailtje willen sturen naar gol@natuurindestad.com? Dan kunnen we je uitnodigen als we het GOL gaan bespreken.
27-mrt-2021 17:37

bericht verwijderd

Martine Sluijs

Hoi hoi, ga hem nog even lopen. In ieder geval ook goed om de verbinding met deze ontwikkelingen te leggen. Kan nl van grote invloed zijn op het ontwikkelplan. https://www.utrech Lees meer
1-mei-2021 08:28

Cees van den Brink

Hoi,
Contact met de Projectmanager Lunettenpark is er, zij is ook zeer geïnteresseerd in het GOL en de Wandel-enquête. Project Lunettenpark richt zich in eerste instantie vooral op Lunet I & II + omgeving aan de andere kant van het spoor, maar de restauratiewerkzaamheden betreffen alle lunetten e Lees meer
7-mei-2021 17:42
Wil je reageren? Meld je dan aan.