Bericht

Veel enthousiasme voor wandelenquêtes Groen Ontwikkelplan Lunetten

Geplaatst op 6 augustus 2021, 21:30 uur

Lunetten is een van de groenste wijken van Utrecht en dat willen Lunettenaren zo houden. Reden om een nieuw Groen Ontwikkelplan voor Lunetten te maken. En daar is actieve inbreng van inwoners van Lunetten bij nodig.

In de afgelopen maanden hebben Lunettenaren zich via wandelenquêtes uit kunnen spreken over allerlei plekken in de wijk. En dat is massaal gedaan: minder bramen, veel animo voor vlinderroutes, bomen moeten behouden blijven, het liefst nog een paar erbij. Dat zijn slechts enkele uitkomsten van de enquête.

De volgende stap is een burgertop over het Groen Ontwikkelplan, waarbij een via loting geselecteerde groep inwoners zich gaat buigen over de groene dilemma’s. Deze burgertop vindt plaats op 9 oktober. Resultaat is het Groen Ontwikkelplan Lunetten dat de leidraad wordt voor de ontwikkeling van het groen in de wijk voor de komende jaren.   

Volg de actuele berichten en lees achtergronden op Groen Ontwikkelplan Lunetten

1 reactie

Letty Klumpers

Fijn dat er zoveel mensen hebben gereageerd. Maar waarom minder bramen? Wij maken er graag sap en jam van. Wat mij betreft dus behouden. Liever minder brandnetels langs de wandelpaden.
9-aug-2021 14:13
Wil je reageren? Meld je dan aan.