Update

Project-update bij Groen Ontwikkelplan Lunetten

Geplaatst op 15 september 2021, 07:33 uur
Project volgens planning

Vóór de zomer is de fase waarin de wandel-enqûete was uitgezet afgerond. In de daaropvolgende fase zijn de resultaten van de wandel-enqûete op een rijtje gezet. Op basis van de resultaten op een aantal thema’s zijn er conclusies getrokken die verwerkt worden in het Groen Ontwikkelplan Lunetten.

Daarnaast zijn er thema’s die nog niet in de wandel-enqûete behandeld zijn en die op een andere manier voorgelegd gaan worden aan de bewoners van Lunetten. Hiervoor wordt het middel van de ‘burgertop’ gebruikt.
Net zoals in 2017 vanuit het project Buurtbudgetten Lunetten een burgertop georganiseerd is, wordt ook deze keer via een loting een representatief aantal bewoners van Lunetten uitgenodigd om mee te doen. Op de burgertop begin oktober zal dan een groep van 50 bewoners gevraagd worden naar hun mening over een aantal onderwerpen die betrekking hebben op het groen in Lunetten.

Meer over de achtergrond van de burgertop en hoe deze vorm van representatieve lokale democratie werkt lees je hier: Buurtbudgetten + GOL = Groentop!

3 reacties

Eline van de Veen

Ha buurtgenoten, ik heb net de enquete ingevuld voor het Beatrixpark. dat is mijn achtertuin. Als landschapsontwerper en -beheerder wil ik graag af en toe meedenken over dit mooie, cultuurhistorisch en natuurlijk stukje Lunetten.
27-mrt-2021 14:30

Linda Peters

Hallo Eline, wat leuk dat je graag eens meedenkt! Zou je een mailtje willen sturen naar gol@natuurindestad.com? Dan kunnen we je uitnodigen als we het GOL gaan bespreken.
27-mrt-2021 17:37

bericht verwijderd

Martine Sluijs

Hoi hoi, ga hem nog even lopen. In ieder geval ook goed om de verbinding met deze ontwikkelingen te leggen. Kan nl van grote invloed zijn op het ontwikkelplan. https://www.utrech Lees meer
1-mei-2021 08:28

Cees van den Brink

Hoi,
Contact met de Projectmanager Lunettenpark is er, zij is ook zeer geïnteresseerd in het GOL en de Wandel-enquête. Project Lunettenpark richt zich in eerste instantie vooral op Lunet I & II + omgeving aan de andere kant van het spoor, maar de restauratiewerkzaamheden betreffen alle lunetten e Lees meer
7-mei-2021 17:42
Wil je reageren? Meld je dan aan.