Bericht

RecycleSint: tweedehands speelgoed ruilen

Geplaatst op 15 oktober 2022, 13:21 uur

Ook dit jaar komt ReycycleSint weer naar Lunetten. En dat is goed nieuws voor iedereen die gebruikt speelgoed graag een nieuw leven wil geven. Het is dé manier om Sinterklaas (of een ander feest) duurzaam, slim én voordelig te vieren en elkaar, het milieu en andere gezinnen te helpen.

Op zaterdag 12 november gaan we speelgoed ruilen en alles wat overblijft vindt een nieuwe bestemming via onder meer de Voedselbank en andere sociale organisaties. 

Dus zet 12 november in je agenda en begin nu alvast met het opruimen en selecteren van alle spelletjes, kinderboeken en speelgoed waar je kinderen niet meer naar omkijken. Het is natuurlijk belangrijk teleurstellingen te voorkomen: dus lever alleen spullen in die schoon, heel, compleet en werkend zijn.

Zie hier meer informatie over tijdstip en locatie. Belangrijk: Dit jaar is het niet in de Musketon, maar bij Volkstuinvereniging ATV.

Heb je tijd en zin om mee te helpen op 12 november of op andere momenten?  Neem dan via Whatsapp contact op met Simone: 0612829204.

 

Deel dit: