Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
organisatie

Stichting Muziek Voor Ieder Kind

Non-profit

Muziek Voor Ieder Kind wil in iedere wijk in Utrecht muziekonderwijs een prominente plek geven. Muziek geeft kinderen de kans dichterbij hun eigen emoties en gevoelens te komen en zo hun empathisch vermogen te vergroten. Door muziekonderwijs te stimuleren en zo talenten tot bloei te laten komen, willen wij kinderen zelfvertrouwen meegeven en hun creativiteit en fantasie voeden.


Muziek verbindt, zorgt voor veel plezier en maakt vele mooie samenwerkingenmogelijk. Als organisatie willen wij ook samenwerkingen stimuleren en mensen met elkaar in contact brengen om goed muziekonderwijs tot stand te brengen. Dit zien wij voor kinderen met verschillende culturele achtergronden in een steeds meer individualistisch wordende maatschappij als onze belangrijkste taak.


Op onze locaties in de wijken van Utrecht willen wij kinderen en ouders een zeer welkom gevoel geven. Daarbij zien en respecteren wij  de eigenheid van ieder kind. Ieder kind kan zijn of haar talent zelf – en samen met de docent – richting geven en verder ontwikkelen. Door overleg, open lessen en leerlingenuitvoeringen betrekken wij de ouders hierbij.


Dit alles draagt bij aan onze missie: muziekonderwijs toegankelijk maken voor ieder kind!


 

Deel dit:
Contactpersonen van Stichting Muziek Voor Ieder Kind