Project

Dwarse Daken, dakisolatie

Geplaatst op 7 juli 2024, 00:00 uur
Illustration

Even voorstellen: Wij (Kees, Ben, Els, John, Bart en Ria + Geert) wonen in omgeving Tirol en willen onze Dwarse Daken vanaf de buitenzijde isoleren. Ben je ook eigenaar van een 'dwars' dak dat nog niet (voldoende) geïsoleerd is? Overweeg dan om mee te doen. Mail dan naar hendriks.henk@outlook.com.

Toelichting

Via Warm Lunetten werken wij samen met Henk Hendriks, procesbegeleider en adviseur van de Landelijke Samenwerking Actieve bewoners en Energie-U.

Wil je ook een buurtinitiatief starten om samen je woning energiezuiniger te maken en tegelijkertijd voor te bereiden op een lage temperatuur verwarmingssysteem? (individuele warmtepomp of aansluiting op een klein verwarmingsnetwerk)

Neem dan contact op met Warm Lunetten, mail warmlunetten@lunetten.nl.

Sommigen van ons willen ook een vliering toegankelijk maken en een dakraam voor nachtventilatie of zonnepanelen. Aangezien ons dak technisch een aparte constructie is staan de aannemers niet te trappelen, maar als we met meer zijn, misschien wel. We vragen inmiddels offertes op voor onze eigen huizen.  

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Wij willen graag weten op welke wijze onze daken beter te kunnen isoleren. Dit is nodig om in de toekomst, wanneer we van het aardgas af gaan,een volledige warmtepomp te kunnen gebruiken, .
Lopend
Deel dit:
1 projectupdate

John Buitink

Project volgens planning

De eerste stappen naar de buurt toe zijn gezet. In een aantal straten, Tirol, Westfalen, Furkabaan, Kent hebben eigenaren van een 'Dwars dak' een ansichtkaart in de bus ontvangen met de aankondiging dat we binnenkort aanbellen met een korte enquête.

1
Open de update in eigen pagina