Aanbod

Zangles en Zangworkshops

Muziekles, Activiteit/evenement, Cursus/les/workshop/training, Muziek/zang
Illustration

Al vele jaren geef ik zangles in Lunetten. Individuele lessen geef ik bij mij thuis en ik geef ook workshops in de Musketon. 

Ik kan je helpen om je stem bewust te gebruiken bij het spreken en zingen. In mijn lessen daag ik je uit om uit je comfortzone te stappen. Ik geef je in dit proces vertrouwen en de benodigde techniek. Daarbij maak ik gebruik van het Universal Voice System.

Proefles
Tijdens de proefles gaan we samen bekijken wat je doel is en waar je de komende tijd aan zou willen werken. Dit kan die ene hoge noot zijn die je graag zou willen halen of misschien vind je het leuk om de techniek te leren vanuit een aantal basis zanglessen. Voor de proefles zoek je een lied uit die je kent, maar waar nog wel de nodige uitdaging in zit. Op YouTube kun je veel instrumentale liedjes vinden.

Lestijden 
Vanaf 21 jaar kun je kiezen uit een les van 45 of 60 minuten. 
Kinderen vanaf 10 jaar geef ik 30 minuten les, maar kunnen ook kiezen voor een les van 45 minuten.

Periode
Ik werk in periodes. Deze periodes duren ongeveer 8 weken. Je kunt je op ieder moment inschrijven en je kunt zelf bepalen hoeveel periodes je les wilt hebben. Je kunt kiezen om iedere week of om de week op les te komen. 

Als je interesse hebt, kun je contact opnemen door een mail te sturen naar: zangpraktijk@astridvanassen.nl of een appje te sturen naar: 06-14578857.

locatie 
Praktijk voor Zang- en Stemcoaching
leeftijd 
vanaf 10 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 8 augustus 2023, 16:25 uur
Deel dit: