Aanbod

Zangles en Zangworkshops

Muziekles, Activiteit/evenement, Cursus/les/workshop/training, Muziek/zang
Illustration

Zanglessen

Ik woon al heel lang in Lunetten en sinds kort geef ik mijn zanglessen en workshops op de locatie Het Wakkere End in Utrecht. Deze locatie kent een rijke geschiedenis en is nu een bruisende plek van creativiteit.

In mijn lessen moedig ik je aan om je grenzen te verleggen. Ik bied je het vertrouwen, de techniek en de ondersteuning die je nodig hebt in dit proces. Ik begeleid je bij het bewust inzetten van je stem voor zowel zingen als spreken, zodat je je volledig kunt uitdrukken en ontwikkelen. Hierbij maak ik gebruik van het Universal Voice System, een veelzijdige en effectieve methode die je helpt je stem optimaal te benutten.

Reserveer je zangles eenvoudig via mijn boekingspagina

Op mijn boekingspagina kun je gemakkelijk mijn beschikbaarheid bekijken en direct zanglessen inplannen. Een les duurt 45 minuten, behalve voor kinderen op de basisschool. Voor hen kun je een les van 30 minuten inplannen. Dit stemmen we van tevoren persoonlijk af.

Tijdens de les bespreken we jouw doelen en wat je wilt bereiken in de komende tijd. Misschien streef je naar die hoge noot, wil je werken aan dynamiek, intonatie of timing, of wil je je basis versterken en je stembewustzijn vergroten.
Ter voorbereiding kies je een lied dat voor jou uitdagend is. Op YouTube vind je veel instrumentale versies van liedjes.

locatie 
Het Wakkere End
leeftijd 
vanaf 10 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 8 augustus 2023, 16:25 uur
Deel dit: