Activiteit

Buurtcamping park de Koppel

za 13 jul 2024 - zo 14 jul 2024 , 11:00 - 21:00 uur

Welkom bij De Buurtcamping Park de Koppel 2024! Op 13 & 14 juli transformeert Park de Koppel in Lunetten tot een levendige kampeerbestemming voor de hele buurt. Geniet van een weekend vol connectie, vakantieplezier en diverse activiteiten voor jong en oud.

Voor slechts €10,- reserveer je jouw tentplekje en kinderen tot 12 jaar kamperen gratis! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm het gemeenschapsgevoel terwijl je geniet van een onvergetelijke ervaring in eigen wijk.

Laat je verrassen door een scala aan activiteiten, waaronder sport, kunst, kampvuurtjes, BBQ’s en livemuziek. Ervaar de gezelligheid van een mini-dorpje, bewoond door een diverse groep buurtbewoners, van nieuwkomers tot wijkveteranen, jong tot oud. Ontdek hoe De Buurtcamping écht de banden in de buurt versterkt.

Kan je niet het hele weekend komen of ben je geen fan van kamperen? Geen zorgen! Dagbezoekers zijn van harte welkom om deel te nemen aan de festiviteiten.

Kinderen onder de 12 jaar kamperen gratis! Geef simpelweg aan met hoeveel kinderen je komt wanneer je jouw ticket koopt. En als je kampeerspullen nodig hebt, laat het ons weten – we hebben een beperkt aantal leententen beschikbaar.

Verwen jezelf met inbegrepen ontbijt, lunch en avondeten voor kampeerders.

Meer informatie over tickets:

– €10,- per tentplek en €10,- per persoon vanaf 12 jaar.

– U-pashouders krijgen 75% korting! Betaal slechts €2,50,- per tent en €2,50,- per persoon. Ontdek hoe via: <span>https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/de-buurtcamping-park-de…</span>.

– Wil je een tentplek doneren aan iemand anders? Dat kan voor slechts €10! Stuur een e-mail naar parkdekoppel@debuurtcamping.nl met de gegevens van de ontvanger.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het leukste kampeeravontuur van het jaar! Reserveer nu je plekje en bereid je voor op een onvergetelijk weekend vol plezier, verbinding en nieuwe ontmoetingen.

Met vriendelijke groeten, het Park de Koppel buurtcamping-team

Vragen? Mail: parkdekoppel@debuurtcamping.nl

Locatie
Stadsboerderij Koppelsteede (Utrecht Natuurlijk)
Kosten toelichting
Voor slechts €10,- reserveer je jouw tentplekje en kinderen tot 12 jaar kamperen gratis! U-pashouders betalen €2,50 per tentplek voor personen van 12+
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Er zijn voor alle leeftijden leuke activiteiten gedurende dit kampeerweekend. Van sportactiviteiten voor kids tot natuurkunst voor volwassenen, voor iedereen zit er wel iets tussen!
start / einde
Gestart op za 13 juli 2024. Beëindigd zo 14 juli 2024
Illustration
 
Documenten
Deel dit: