Activiteit

Herontwikkeling van de Brennerbaan: help mee de plannen te verrijken!

woensdag 10 juli 2024 , 15:00 - 20:00 uur
Illustration

Op verzoek van het projectteam deel ik hun uitnodiging met wijkgenoten:

Het projectteam "Brennerbaan" nodigt je uit!

Op woensdag 10 juli van 15.00 - 20.00 uur is er gelegenheid om u uitgebreid te laten informeren over de laatste stand van zaken over de herontwikkeling van de Brennerbaan 106 in Utrecht. Er is geen plenaire presentatie dus iedereen is welkom binnen te komen lopen wanneer het hem/haar uitkomt. 

Sinds de laatste informatieavond zijn we als team aan de slag gegaan met de opmerkingen, dromen en zorgen die toen naar voren zijn gekomen. Het plan voor de herontwikkeling van de Brennerbaan is daardoor steeds concreter geworden.

Wat kunt u verwachten als u binnenloopt?
Tijdens de inloop kunnen omwonenden en geïnteresseerden zich informeren en in gesprek gaan over belangrijke thema’s en onderwerpen in het plan voor de herontwikkeling van de Brennerbaan. Er hangen door architectenbureau LEVS gemaakte tekeningen en schetsen, en voorbeelden hoe invulling wordt gegeven aan o.a. parkeren, groen en woningtypologieën. Het projectteam is aanwezig om vragen te beantwoorden of om desgewenst een extra toelichting te geven. Ook de gemeente is aanwezig om informatie te geven over de Brennerbaan en andere ontwikkelingen die in Lunetten spelen. 

Help mee de plannen te verrijken
We gaan graag met u in gesprek over het plan. We zijn benieuwd naar uw ideeën over de verschillende thema’s. Wat mist u, wat valt op en waar wil u meer over weten? Met uw input kunnen we het plan optimaliseren en nog beter laten aansluiten bij de woonwensen in Lunetten.

Komt u ook langs?
Wanneer: woensdag 10 juli 15.00 uur – 20.00 uur
Locatie: kantoor Portaal Brennerbaan 106, Utrecht
Wat: laat uw informeren en help ons het plan te verbeteren

Aanmelden voor deze open inloop Brennerbaan is niet nodig. U kunt gewoon langskomen. Stuur deze uitnodiging ook gerust door aan mensen die benieuwd zijn naar het plan. Ook zij zijn uiteraard van harte welkom!

Meer achtergrondinformatie over het project Brennerbaan in Utrecht kunt u vinden op deze website onder participatie. Mocht u voorafgaand aan de open inloop vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u mailen naar: info@brennerbaan.nl.

Locatie
kantoor Portaal
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Deel dit: