Update

Project-update bij Groen Ontwikkelplan Lunetten

Geplaatst op 7 mei 2021, 17:42 uur
Project volgens planning

Na de inventarisatie voor de natuurwaardenkaart (zie https://lunetten.nl/message/59314/update-bij-groen-ontwikkelplan-lunetten) kan vanaf 21 maart tot 1 juni door wijkbewoners de Wandel-enquête gelopen worden (zie https://lunetten.nl/message/58180/doe-mee-met-de-wandel-enqu%C3%AAte-voor-het-groen-ontwikkelplan-lunetten-).
Inmiddels zijn er langs de routes ook bordjes met QR-codes geplaatst. Scan je de QR-code met je smartphone, dan kom je meteen bij de vraag op desbetreffende plek.

Geen mobiele data? No probs.
Van verschillende kanten hebben we inmiddels de vraag gekregen of je de vragen van de Wandel-enquête ook kunt beantwoorden zonder gebruik te maken van een smartphone met mobiele data.

Ja, dat kan!
Je kunt de enquête ook doen door thuis op je computer naar deze link te gaan: 
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1-cPEqnR8ghnPxsXo1Rk0h3NAqome97Yw&ll=52.0649823608048%2C5.1335479126281625&z=15

Je komt dan terecht op een kaart van Lunetten waar de drie vragenroutes staan uitgetekend.
Als je op een van de vraagtekens op de kaart klikt, krijg je de bijbehorende vraag te zien (even doorklikken op de link die verschijnt).

Als je thuis zit sta je weliswaar niet zelf op die plek, maar waarschijnlijk ken je de meeste plekken wel of kun je er een keer langsgaan om te kijken hoe het eruitziet. 

Als extra service hebben we het kaartje waarop de routes staan ingetekend als pdf bij dit bericht bijgevoegd, zodat je deze thuis kunt printen en mee kunt nemen op je wandeling. De plekken waar het om gaat zijn met een vraagteken op de kaart aangegeven. Deze plekken kun je eerst tijdens je wandeling bekijken om vervolgens thuis op de computer de vragen te kunnen beantwoorden.

Graag horen we van  jullie of dit werkbaar is, want we nemen natuurlijk graag ieders input mee!

Overigens is het een bewuste keuze om de wandel-enquête digitaal in te laten vullen geen papieren versie ter beschikking te stellen. Ten eerste omdat we mensen niet met hele pakken papier op pad willen sturen, ten tweede omdat we op deze digitale manier de antwoorden efficiënt kunnen verzamelen en verwerken. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar gol@natuurindestad.com

Illustration
 
Documenten
3 reacties

Eline van de Veen

Ha buurtgenoten, ik heb net de enquete ingevuld voor het Beatrixpark. dat is mijn achtertuin. Als landschapsontwerper en -beheerder wil ik graag af en toe meedenken over dit mooie, cultuurhistorisch en natuurlijk stukje Lunetten.
27-mrt-2021 14:30

Linda Peters

Hallo Eline, wat leuk dat je graag eens meedenkt! Zou je een mailtje willen sturen naar gol@natuurindestad.com? Dan kunnen we je uitnodigen als we het GOL gaan bespreken.
27-mrt-2021 17:37

bericht verwijderd

Martine Sluijs

Hoi hoi, ga hem nog even lopen. In ieder geval ook goed om de verbinding met deze ontwikkelingen te leggen. Kan nl van grote invloed zijn op het ontwikkelplan. https://www.utrech Lees meer
1-mei-2021 08:28

Cees van den Brink

Hoi,
Contact met de Projectmanager Lunettenpark is er, zij is ook zeer geïnteresseerd in het GOL en de Wandel-enquête. Project Lunettenpark richt zich in eerste instantie vooral op Lunet I & II + omgeving aan de andere kant van het spoor, maar de restauratiewerkzaamheden betreffen alle lunetten e Lees meer
7-mei-2021 17:42
Wil je reageren? Meld je dan aan.