Project

Modernisering Musketon

Geplaatst op 11 november 2019, 12:00 uur
Illustration

De Musketon gaat gemoderniseerd worden tot een multifunctioneel wijkgebouw waarin waarschijnlijk ook het gezondheidscentrum & de apotheek een onderkomen gaan krijgen.

De kans op een vernieuwd gebouw waarin de verkeersruimtes (zoveel lange gangen!) veel functioneler worden benut & er ruimte is voor meer kruisbestuivingen: toegankelijker, meer ruimte voor ontmoeting maar met behoudt van die facetten die de Musketon zo uniek maken zoals de theaterzaal. 

Want daar gaat het om: een Musketon die aansluit bij de behoeftes van de wijk. Het is zaak om ons als wijk goed te organiseren. Daarom heeft de Musketon Gebruikersraad op 14 november 2019 een wijkavond georganiseerd waar overeen is gekomen  om een breed & inclusief team van vertegenwoordigers te gaan vormen dat onze belangen kan gaan behartigen aan tafel met bijvoorbeeld de andere huurders en de architect. Dit team heet Samen Musketon. Bijgestaan door een groep meedenkers en met de eindgebruikers  uit Lunetten wil Samen Musketon -in co-creatie met de afdeling Welzijn van de gemeente- komen tot een fijn en goed buurthuis en een door velen gebruikt en gewaardeerde Musketon.

Nu de eerste fase (het haalbaarheidsonderzoek) bijna is afgerond, zoekt Samen Musketon betrokken wijkbewoners om ons team te komen versterken. We kunnen het niet alleen, maar wel Samen (Musketon)!
Aanmelden via samenmusketon@gmail.com

 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
- Breed gedragen organisatie van de vertegenwoordiging namens de gebruikers van de Musketon en bewoners van Lunetten voor het komend ontwerpproces van het welzijnsdeel en de gemeenschappelijkezaal/theaterzaal van de Musketon.
- transparante communicatie en participatie
- interactie, verbinding en betrokkenheid
Lopend
Illustration
 
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 16 projectupdates

hein van kruijsdijk


Beste meedenkers en gebruikers van Buurtcentrum de Musketon.

Jullie hebben als meedenkers al  een poosje (sinds midden februari) niets meer van ons gehoord. En voor gebruikers geldt dat de “radiostilte” door interne miscommunicatie nog langer heeft geduurd. Hoog tijd voor een update dus..

Nou wil he...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

hein van kruijsdijk


Nieuwsbrief Modernisering Musketon

mei 2022

 

Beste meedenkers en gebruikers van Buurtcentrum de Musketon

Wat na Pasen was toegezegd, is net voor Pinksteren geworden: Het verschijnen van de Nieuwsbrief over de Modernisering van de Musketon.

Een uitgave van de Gemeente Utrecht, met medewerking van de...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina